Hoppa till sidans innehåll

Valberedningens förslag

07 APR 2021 19:39
  • Uppdaterad: 07 APR 2021 19:39

Hej Alla TIRK´s medlemmar

Vi i valberedningen har jobbat aktivt med att hitta personer med kunskaper och engagemang som ger en stor bredd till styrelsen. Valberedningen presenterar ett förslag på enskilda individer som tillsammans skapar en dynamisk grupp. Vi har stora förhoppningar att detta kommer bli riktigt bra.

Här under kommer vårt förslag och en enkel presentation av personerna.

 

Ordförande:                  Linda Wallberg                            Nyval                  2 år

Ledamot:                      Jakob Englund                          Sittande            1 år kvar

Ledamot:                      Veronica Hedqvist                     Sittande            1 år kvar

Ledamot:                      Sofie Thörnqvist                       Sittande            1 år kvar

Ledamot:                      Anna Vindeland                         Nyval                  2 år                    

Ledamot:                      Anna-Stina Persson                   Nyval                  2 år

Ledamot:                      Anna Bergström-Östlund            Nyval                  2 år

Ersättare:                     Johanna Pettersson                    Nyval                  1 år

Ersättare:                     Robert Lemming                        Nyval                  1 år

Ersättare:                     Moa Sjöström                            Nyval                  1 år                    

Ersättare:                     Louise Hedqvist                         Nyval                  1 år                    

Ersättare:                     Päivi Thorén                              Nyval                  1 år                    

 

Revisor:                         Björn Johansson                      Omval                 1 år

Revisor:                         Christina Kihlén                       Omval                 1 år

Revisorersättare:           Johanna Bromark                     Omval                  1 år

 

Har ni några frågor eller synpunkter så kan ni skicka dessa till valberedningen via mail till This is a mailto link.

Hälsningar

Valberedningen genom Carola Wessman, ordförande

 

Presentation Styrelsen

Linda Wallberg, har en lång och omfattande erfarenhet av styrelsearbete inom olika ideella organisationer på lokal såväl som nationellt plan. Linda är en engagerad person som brinner för samarbete och utveckling. Lindas erfarenhet och engagemang för ridsport har hon fått genom att två av hennes barn är medlemmar i föreningen. Linda är utbildad civilekonom och människorättsvetare och arbetar till vardags på Utrikesdepartementet med fredsfrämjande policys och bistånd.

Jakob Englund, har suttit i styrelsen för TIRK i 3år nu och har ett år kvar. Jakob började hjälpa till med vissa anläggningsdelar men efter något år så började han ihop med Veronica Hedqvist arbeta med personalfrågor och har gjort det sen dess. Jakobs anknytning till TIRK är att hans 14-åriga dotter rider där. I sitt vanliga arbetsliv driver han ett par företag inom bygg och fastigheter har varit egen företagare i ca 20 år.

Veronica Hedqvist, är utbildad coach, facilitator, utvecklare, kursledare, och processledare och arbetar på fackförbundet Unionen sedan 2002. Veronica har en lång erfarenhet av att skapa trygghet i möten som leder till en medvetenhet i påverkan och förhållningssätt, individuellt och i grupp. Att inspirera till vilja mot förändring och utveckling i en pågående process där fokus ligger på att hitta lösningar och metoder för att bli varse om vision, mål och önskning.  Veronica bidrar med erfarenhet av ridsport genom att äga en häst och nu och då rida lektioner på Tirk som medlem. Har suttit som ledamot i styrelsen nu i tre år med nuvarande ansvarsområde som personalansvarig. Processat fram Tirks värdegrund, Kunskap, Driv, Kamratskap, gemensamt med styrelse, personal, US och tävlingsgruppen. Bistått med föreläsningar och grupparbete i dessa. Varit med att starta och strukturera fram Tirks uteservering. Stöttat personal i deras arbete.  

Sofie Thörnqvist har suttit som sekreterare det senaste året i nuvarande styrelsen. Arbetar till vardags på Folktandvården i Tierp som tandsköterska. Sofie har varit på TIRK i 15 års tid, har egen häst och har alltid tränat & tävlat för klubben. 

Anna Vindeland är utbildad förskollärare som jobbat som lärare och skoladministratör inom grundskolan under 20 år.  Sedan 2 år tillbaka arbetar hon som skoladministratör inom gymnasiet på Högbergsskolan i Tierp.  Anna har under flera år suttit i Strömsbergs fotbollssektion och är engagerad i barnens övriga idrottsklubbar.  Hästintresset och engagemanget i TIRK har hon fått tack vare sin dotter Lovisa som har ridit på TIRK under de senaste åtta åren.  Idag äger dottern en egen häst som familjen gemensamt tar hand om och deltar med på TIRK i olika aktiviteter.  Anna har även ridit på TIRK i nybörjargruppen för vuxna under förra året. Anna har varit invald i styrelsen i Tirk under 2020 som ersättare.

Anna Stina Persson, är "född" och uppvuxen på TIRK, och kom tillbaka 20 år senare då hennes dotter började rida på ridskolan. Anna Stina jobbar till vardags på Mälaren hästklinik, både på operation där hon söver hästar, men även på vårdavdelningen där hon tar hand om allt från medicinering, bandageomläggningar, sjuka kolikhästar och små späda föl. 
Anna Stina driver även ett konvalescensstall där fokus ligger på komplicerade sår och dess läkning.
Har suttit med i styrelsen i två år som hästansvarig. Hoppas få fortsätta med det och då kunna lägga ännu mer fokus på förebyggande friskvård, hållbarhet och rekrytera nya medarbetare i hästväg.

Anna Bergström Östlund, är utbildad Kriminiolog. Arbetar idag på Neptuna omsorg. Anna är uppvuxen med travhästuppfödning med stallkuskarna Sören Nordin och senare Stig H Johansson. Har tidigare själv både haft tränar och körlicens. Anna är även utbildad hästfysioterapeut och haft förmånen att arbeta/vara i team runt hästar i världsklass. De senaste 20 åren har Anna haft ridhäst. Idag har hon två dressyrstammade ston varav det ena väntar föl i april.  

Johanna Pettersson, jobbar som redovisningsekonom. Hästar har varit en del av Johannas liv sedan barnsben. Hon har tävlat i hoppning och voltige. Johanna har en dotter som rider på ridskolan.

Robert Lemming, examen i statskunskap. Han arbetar till vardags som produktionschef på Telia. Robert har en lång erfarenhet och bakgrund inom IT-området. Robert har varit politiskt engagerad och suttit i olika styrelser/ fullmäktige både inom kommunal/ regional verksamhet. Han har även varit aktiv i styrelsearbete i föreningsstyrelse. Robert bidrar utöver erfarenhet av styrelsearbete, verksamhetsutveckling och ledarskap med erfarenhet om hur det kan vara att som man börja rida i vuxen ålder. Han rider på ridskolan.

Moa Sjöström är 27 år och pluggar just nu till civilingenjör inom teknisk fysik och jobbar lite extra inom vård och omsorg. Moa har under många år varit en del av TIRKs ungdomssektions styrelse samt varit med och arrangerat tävlingar i klubbens regi. Moa har själv två hästar och tävlar aktivt i hoppning.

Louise Hedqvist, 24år gammal från Söderfors. Jobbar som processoperatör på Habia Cable & på fritiden lägger hon den mesta tiden där hon trivs bäst, i stallet med hästarna. Louise ser fram emot att ev. bli invald i styrelsen och lära sig mer om styrelsearbete. Louise har ridit på TIRK i ungefär 5år både på ridskolans hästar & privathäst. Brukar även vara med & hjälpa till på tävlingarna TIRK anordnar.

Päivi Thorén Jobbar som handläggare och uppdragsledare inom geoteknik på Sweco. Päivi var aktiv i tirks styrelse för ca 10 år sen.

Skribent: Sofie Törnkvist
E-post: Adressen Gömd

Våra samarbetspartners:   

Tierps Kommun

                                                  

                                                      Hemköp Tierp

TP

Nordupplands El

                                                  PT Reklam    

                                                                Granngården

                                                 

Stöd Tirks ungdomsverksamhet! 

frisör_emma_logo  

XLVetAB 

     

XL Bygg Tierp

logga_wollert 

Hästilage

   

Länsförsäkringar Uppsala 

 

YesBOX

 

Handelsbanken 

MidrocElectro 

 

tierpsbyggen 

 

Postadress:
Tierps RK - Ridsport
Södra Sjukarbyvägen 21
81592 Tierp

Kontakt:
Tel: 0703412903
E-post: This is a mailto link

Se all info