Hoppa till sidans innehåll

Anmälan ridning vt-19


Välkommen till Vårterminens Ridlektioner på TIRK 

 

Anmälan

 

Nuvarande elever betalar in 500kr (alt hela avgiften) som anmälningsavgift/bokningsavgift före 1/12 för att behålla sin plats för vt-19. Därefter sätts nya elever in i grupperna och du riskerar att bli utan plats om du inte betalt Nya elever betalar in 500kr samtidigt med en skriftlig anmälan (återbetalas inte vid återbud). På så sätt bokar man en plats.

 

När kursindelningen är klar sänds bekräftelse ut med faktura för resterande belopp för nya elever. Ridskolan drivs av föreningen Tierps Ryttarklubb, vi är beroende av att alla medlemmar hjälper till i verksamheten så vi kan hålla kostnader/avgifter nere. Vi har därför arbetsinsats, varje elev har skyldighet att göra pass bl a i vår servering. Se serveringschemat!

 

Nuvarande elever: Bekräftelse skickas EJ ut. Om du ej hör ifrån oss är du kvar i din vanliga grupp på samma dag och tid under förutsättning att du betalat in bokningsavgiften 500kr senast den 1 december.

Tips! Betala medlemsavgiften redan nu så är det gjort!!

 

 Priser

Gällande vt kommer ut på hemsidan i mitten på november

 

Anm info

 

Anmäl dig till passande grupp Junior/senior. Preliminärt schema finns på vår hemsida www.tirk.org   Angående Hopp/markarbetesgrupp lektionshäst så anmäler man intresse, instruktörerna tar sedan ut elever. Grupperna är specialgrupper och tänkt för de som kommit en bra bit i sin grundutbildning och vill vidareutvecklas och tävla. Dessa elever får bl a vara stallvärdinnor och hjälpa till som ledare eller ha olika ansvar i stallet. Ridning två ggr i veckan obligatorisk för att få rida i specialgrupperna. Gällande hoppspecial egna hästar: Ridande för TIRK har företräde till platserna

 

 Medlemsavgifter 2019       

 

För att få rida på TIRK skall medlemsavgift erläggas för innevarande år, kalenderårsvis. I den ingår även en olycksfallsförsäkring. Medlemsavgiften ska vara betald innan ridning påbörjas. 250:- Junior,  350:- Senior .

 

 Bokning/frånvaro:

 

När man bokar en plats gäller det för hela terminen, ridavgiften återbetalas inte om man avsäger sig sin plats. Du är skyldig att betala hela kursavgiften även om kursen avbryts under terminen. Vid frånvaro har man tyvärr ingen igenridningsmöjlighet. Vid sjukdom på häst/ryttare ges avgift tillbaka för missad lektion mot uppvisande av veterinär/läkarintyg  Obs! gäller från och med dag då intyg inkommer med karens på två ridlektioner framåt.

 

Egen häst:

 

Om du avser att rida egen häst på lektion skall detta meddelas vid anmälan, om du sen behöver lektionshäst sker det då i mån av tillgång.

 

Vårterminen börjar vecka 2, mån 7/1 och slutar vecka 24, 16/6.

 

Ingen ridning: sportlov v.8, påsklov v.16, 22/4, 30/4

 

Med vänlig Hälsning

 

Tierps Ryttarklubb   tel 0293-12903     Bankgiro:5738-8308 This is a mailto link      www.tirk.org 

 

 

 

 

Våra samarbetspartners:   

Tierps Kommun

                                                  

                                                      Hemköp Tierp

TP

Nordupplands El

                                                  PT Reklam    

                                                                Granngården

                                                 

Stöd Tirks ungdomsverksamhet! 

frisör_emma_logo  

XLVetAB 

     

XL Bygg Tierp

logga_wollert 

Hästilage

   

Länsförsäkringar Uppsala 

 

YesBOX

 

Handelsbanken 

MidrocElectro 

 

tierpsbyggen 

 

Postadress:
Tierps RK - Ridsport
Södra Sjukarbyvägen 21
81592 Tierp

Kontakt:
Tel: 029312903
E-post: This is a mailto link

Se all info