Hoppa till sidans innehåll

Mental träning


      Välkommen alla TIRKare på mental träning med Anna Nordin 🔝🐴
söndagen den 11 November kl 17 på TIRK
Mental Träning för ryttare – gör stor skillnad!
Oavsett idrott säger man att det mentala betyder minst 50% för prestationen och för grenar som ridsport och golf kanske så mycket som 90%!
Har det hänt att du tappat motivationen?
Har du oroat dig för vad folk på läktaren tycker?
Har du tänkt ”jag vill inte ramla av”?
Ryttarcoachen Anna Nordin berättar om Mental Träning för ryttare och vad det kan ge just dig.
Under föreläsningen kommer du få veta hur du kan arbeta med mål för att komma dit du vill, med en metod som både är snabbare och gör det roligare!
Du kommer också lära dig hur du hamnar "i bubblan" för att prestera som bäst, hur man lär sig konsten att vara "lagom nervös" samt hur du övervinner dina inre tvivel.


Efter föreläsningen har du verktygen för att vända stjälpande tankar som �”Det går inte”, ”Vad ska de på läktaren tycka”, ”Jag vill inte ramla av”, till hjälpande tankar! Hitta både glädje och prestation i din ridning och utvecklas som ryttare.
Oavsett om du vill komma över en rädsla eller prestera bättre på tävling kommer du garanterat vara full av inspiration och energi efter föreläsningen!


Anna Nordin är professionell mental tränare, med ryttare som specialistområde. Hon har en gedigen idrottsspykologisk utbildning, från bland annat Bosön, Sveriges Elitidrottscentrum. På den egna meritlistan finns bland annat SM-brons 2016, SM-guld 2014, NM 2014, NM 2012, EM 2011, NM 2010, VM 2003 i paradressyr samt EM 2010 i Working Equitation, Anna tävlar också dressyr bland ”friska” ryttare i svår klass och vann SM-guld samt NM 4:a 2014, SM-brons 2016 i para- dressyr.

Föreläsningen är en del i Ryttarprojektet som bedrivs på TIRK men vi bjuder även in övriga medlemmar på detta och då valfritt belopp "grindslant" i dörrhålet 😉
Anmäl på This is a mailto link

När Anna var 11 år blev hon påkörd av en bil under en ridtur. Hennes ponny avled omedelbart men Anna överlevde mirakulöst. Läkarna blev dock tvungna att amputera hennes ena ben och ett nytt liv tog sin början. Det har inte alltid varit enkelt, men det har övertygat henne om att allting går, bara man vill och vågar. Under föreläsningar och kurser delar hon med sig av sitt sätt att arbeta målinriktat och att frigöra sin fulla potential. Med rätt mental inställning kommer du längre. Och med ett effektivt målarbete går det snabbare.
Bland kunderna återfinns Västergötlands Ridsportförbund, Östergötlands Ridsportförbund, Gävleborgs Ridsportförbund, Upplands Ridsportförbund, Mekonomen, Unionen, Systembolaget, Länsförsäkringar, Swedbank.

Våra samarbetspartners:   

Tierps Kommun

                                                       Leufstabruks värdshus

                                                      Hemköp Tierp

TP

Nordupplands El

                                                  PT Reklam    

                                                                Granngården

                                                 

Stöd Tirks ungdomsverksamhet! 

frisör_emma_logo  

XLVetAB 

     

XL Bygg Tierp

logga_wollert 

Hästilage

   

Länsförsäkringar Uppsala 

 

YesBOX

 

Handelsbanken 

MidrocElectro 

bjjab

lindgarden_dorr 

ValboRidsport

tierpsbyggen 

 

Postadress:
Tierps RK - Ridsport
Södra Sjukarbyvägen 21
81592 Tierp

Kontakt:
Tel: 0293-12903
E-post: This is a mailto link

Se all info